Lase sügis esikusse

Sügis on käes ja aeg on oma paksemad sügisjoped-mantlid välja otsida. Just seetõttu on  praegu õige hetk ka oma esik kriitilise pilguga üle vaadata – kas üleriiete riputusvõimalused on ikka piisavad? Või on ehk praegune lahendus kitsaks jäämas ja oleks aeg värskendus ette võtta?

ELKE Mööblist leiab uueks mantlihooajaks erinevaid väiksemaid ja suuremaid esikusse sobivaid lahendusi. Saa inspiratsiooni ELKE Mööbli sisustussalongist või vaata lähemalt e-poest.


Kui ruumi on pigem vähem, on heaks lahenduseks nagukonksudega varustatud HAY Korpus riiul. Taaskasutatud alumiiniumist Korpus on valikus paljudes värvitoonides, tänu millele saab esikusse soovi korral ka erksamaid värve tuua.

Erinevas versioonis Korpus riiulid. Tootja: HAY


Kompaktse esikulahenduse saab luua ka String System moodulitest koosneva riiuliga.

String System esikusse sobiv kompaktne riiulilahendus. Tootja: String Furniture


Sarnaselt Stringile Systemile koosneb ka HAY Pier erinevatest omavahel kombineeritavatest moodulitest, millest saab luua ka esikusse sobivaid suuremaid ja väiksemaid lahendusi.

Pier System esikulahendus. Tootja: HAY


Minimalistlik, samas ajatu HAY Knit põrandanagi on sobiv lahendus esikusse täiendavate riputusvõimaluste loomiseks.

Knit põrandanagi. Tootja: HAY


Sama ajatult mõjub ka HAY Loop stange, mis ei nõua palju põrandapinda, kuid mahutab palju. Loop on valikus kahes suuruses.

 Kitsam ja laiem Loop Stand põrandastange. Tootja: HAY


Puidu eelistajatele on kompaktseks lahenduseks WOUDi Töjbox esikulahendus. Justkui seinale toetuv lihtsa ja selge disainiga Töjbox on väga funktsionaalne ning pakub oma suuruse kohta rohkelt hoiustamisvõimalusi.

Töjbox esikulahendus. Tootja: WOUD


Industriaalse stiili austajatele sobib esikusse HAY Wardrobe Unit, mis mõjub tänu terasest raamile ja nähtavatele poltidele robustselt ja tahumatult. Riiulite ja riidepuustange asukohta saab vastavalt enda vajadustele panna just sinna, kuhu tarvis.

Industriaalne Wardrobe esikulahendus. Tootja: HAY


Kui ruumi on rohkem, saab String System moodulitest kokku panna just enda soovidest ja vajadustest lähtuva kombinatsiooni, kust ei puudu kinnastele-sallidele-mütsidele mõeldud riiulid, kingariiulid, pisiasjade hoiustamiseks sobivad sahtliboksid jpm.

String System esikusse sobiv suurem riiulilahendus. Tootja: String Furniture


Tutvu erinevate lahendustega ELKE Mööbli sisustussalongis ja e-poes.


Tagasi blogipostituste avalehele